pierwszy wyjazd z salonu i zapewne prosto w snieg i sol...zajebczascie!!!
faktycznie szkoda jej trochę..po prostu może poczekasz z odbiorem aż trochę mróz bardziej weźmie i nie będzie takiej pluchy...sam nie wiem co bym zrobił...
Witam.Mam takie pytanko czy lampa do O1 przed FL jak i po FL da ją radę rozebrać w drobne części?? chodzi mi o to by plastik ten czerwony oddzielić od obudowy.Mam lampy sprzed Fl jak i po FL lecz jedne i drugie wymagają czyszczenia od środka tylko chciał bym to rozebrać da wgl w jakiś sposób radę? chce je również rozebrać z drugiego powodu..przyciemnianie...ktoś przyciemniał lampy przed FL lub po FL jak to wygląda?? i czym najlepiej delikatnie przycemnić? folie? lakier? Pozdrawiam
Aby oczyścić/wymyć tylną lampę trzeba oczywiście wymontować, nalać do środka wody (ewentualnie z jakimś środkiem piorącym, nawet może być proszek do prania), wepchnąć do środka w każdą przegrodę dość dużą ścierkę i kręcić końcem tej ścierki, aż wszystko się wyczyści. Można pomoc w zakamarkach zakrzywionym patykiem. Po wszystkim, wyciągnąć szmatę, wypłukać pod bieżącą wodą i lampy jak nowe. Nie używając ostrych narzędzi niema obaw o porysowanie wnętrza i odbłyśników.
To samo z przednimi kierunkowskazami.
Rozklejać nie chce raczej żeby pozniej nie parowały.Tak że jedyne wyjście nalać wody przez te otwory na żarówki...więc tak zrobie dodatkowo wrzuce je może w zmywarke niech przepłucze tym środkiem by smugi nie zostały.Dzięki za pomoc pozdrawiam
Komentarz